Restoranas „Onorė“ kviečia paragauti įžymybių autorinių patiekalų

"Palangos tilto" informacija, 2019-06-22
Peržiūrėta
2705
Spausdinti straipsnį
Bendrinti per Linkedin
Bendrinti per Facebook

Restorano „Onorė“ šefas Bernardas Anužis pasiraitojo rankoves kartu su įžymybėmis Agne Jagelavičiūte, Simona Naine, Urte Mikelevičiūte bei Saugirdu Vaitulioniu ir gimė nauji 2019 metų vasaros populiaraus restorano meniu autoriniai patiekalai.
„Tai – šios vasaros mūsų projektas. Paprašėme žymių žmonių sukurti patiekalus, jų pačių „favoritus“. Buvo įdomu, ką jie patys valgo nuolat, dėl kokių patiekalų jie yra tiesiog „pamišę“. Visą vasarą jais džiuginsime ir Palangos svečius restorane „Onorė“. Tai – aiškūs, tikslūs ir taiklūs patiekalai, „įkandami“ kiekvieno kišenei su aiškia koncepcija, kurią tiksliausiai apibrėžia žodžiai „nepaprastas paprastumas“, – „Palangos tiltui“ sakė „Onorė“ direktorė Ingryda Grušnienė.
Anot jos, tai – kartu specialus šios vasaros projektas – atkreipti dėmesį į gastronominę kultūrą Palangoje, kurią „Onorė“ inicijavo padedant šiems žymiems žmonėms.
Simona Nainė, influenserė, pasirodo yra mėsėdė: „Nepykite: be mėsos negaliu. Jautienos steikas su šviežiomis bulvytėmis, smidrais, pomidoriukais, raudono vyno padažu ir skrudintomis garstyčių sėklomis – vienas iš mano mėgstamiausių patiekalų“, – sakė ji.
Agnė Jagelavičiūtė, stilistė, tinklaraštininkė, įsitikinusi, kad Cezario salotos turi būti lengvos ir gaivios kaip „Onorė“.
„Cezario salotas valgau beveik kiekvieną dieną. Mane erzina, jei restorane klausia, su kokiu padažu jas patiekti. Aišku, kad su specialiuoju Cezario salotų padažu!“ – sakė ji.
Saugirdas Vaitulionis, žurnalistas, komunikacijos specialistas, negali gyventi be tuno tartaro.
„Šviežiai pamarinuotais pomidoriukais, avokadu ir burnočio sėklomis – mano patiekalas numeris vienas. Man šio užkandžio kokybė – tarsi lakmuso popierėlis, parodantis, kokio lygio yra restoranas“, – teigė jis.
Urtė Mikelevičiūtė, maisto ir vyno žinovė, sakė, kad renkasi pastą su avinžirniais, kuminu, parmezano sūrio putėsiais, buivolės mozzarella ir šalaviju.
Šių ir kitų patiekalų skonio paslaptis? Nepaprastame paprastume!

„Palangos tilto“ inf.

Jūsų komentaras:

Taip pat skaitykite

Kovo 6 d. Palangoje, Sodų g. 71, po kapitalinės rekonstrukcijos duris atvėrė atsinaujinęs greitojo maisto restoranas „Express Pizza“ ir „Crisperia“.


Palangoje, adresu Sodų g. 71, jau visai netrukus duris atvers atnaujintas „Express Pizza“ ir „Crisperia“ greitojo maisto restoranas.


Klaipėdos apygardos teismas iškėlė bankroto bylą „Onorė“ restoraną Palangoje valdančiai įmonei „Onorė veikla“, į teismą dėl nemokumo bylos iškėlimo kreipėsi pati bendrovė, penktadienį pranešė „Verslo žinios“.


Šį sezoną Palanga poilsiautojus pasitiko su naujiena – duris atvėrė pirmasis Lietuvoje ir Europoje „Močiučių restoranas“, kuriame darbuojasi keliolika senjorių.


Liepos 1 d. ( penktadienį) 17 val. Palangos viešojoje bibliotekoje Juozas Gaižauskas ir Emilija Latėnaitė kviečia į betarpišką, nuoširdų ir gilų susitikimą – literatūrinę-muzikinę kelionę bei knygų ,,Tigras, glostantis pėdas“ ir ,,Dievas su šlepetėmis“ pristatymą.


Gruodžio 2 – 16 dienomis Palangos miesto savivaldybės II aukšto fojė bus eksponuojama meno kūrėjos Valentinos Kaubrienės kalėdinių autorinių darbų paroda. Kviečiame apsilankyti.    


Restorano „Onorė“ šefas Bernardas Anužis pasiraitojo rankoves kartu su įžymybėmis Agne Jagelavičiūte, Simona Naine, Urte Mikelevičiūte bei Saugirdu Vaitulioniu ir gimė nauji 2019 metų vasaros populiaraus restorano meniu autoriniai patiekalai. „Tai – šios vasaros mūsų projektas. Paprašėme žymių žmonių sukurti patiekalus, jų pačių...




Ar jums įdomu, kur Palangoje yra įsigijęs būstą ir kiek už jį mokesčių moka žymus krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius? Ar vienas bei kitas Seimo narys? Jeigu gyvenate UAB „Palangos butų ūkis“ administruojamame daugiabutyje, prisijunkite prie savo paskyros butų ūkio motininės įmonės „Vitės valdos“ tinklapyje ir atidžiau joje pasižvalgykite....


Palangos tiltas gyvai
Renginių kalendorius